fototeca

El servei de fototeca digital és un sistema integral de gestió d'imatges que inclou l'arxivament, la documentació i l'enviament de fotografies, pensat especialment per a empreses que disposin d'un gran fons d'imatges que calgui conservar i utilitzar.

La fototeca proporciona als nostres clients un accés permanent, controlat i eficient al seu fons fotogràfic, disponible per a múltiples usuaris, amb les restriccions d'accés que especifiqui el client.

El servei és disponible les 24 hores del dia a través d'Internet. Així, el client té en tot moment a la seva disposició totes les imatges que formen part del fons de l'empresa, ordenades i documentades de forma que són fàcilment localitzables mitjançant un motor de cerca propi.

El sistema és altament adaptable a les necessitats del client, de manera que permet la personalització de la informació associada a les imatges, la introducció d'elements associats que no siguin estrictament fotografies (vídeos, sons, textos, fullets, opuscles o catàlegs, entre d'altres) i l'enviament de forma senzilla d'imatges en diversos formats.

Per saber més sobre la fototeca digital poseu-vos en contacte amb nosaltres, si us plau.

Accés a la fototeca digital

Recuperar contrasenya oblidada