serveis

REALITZACIÓ D'IMATGES

Treballem en camps tan diversos com la fotografia publicitària, foto d'estudi, catàlegs de tota mena de productes, fotografia d'arquitectura, retrat, reportatges d'actes, presentacions, fires, congressos i imatge corporativa, utilitzant la tecnologia digital més moderna.

 

DIGITALITZACIÓ D'IMATGES

Un servei pensat per a empreses o particulars que disposen de fons d'imatges en format convencional (paper, diapositiva, transparència...) que corren el risc de dispersar-se o deteriorar-se. La traslació al format digital permet assegurar-ne la conservació alhora que en facilita la classificació i la consulta.

RETOC DIGITAL

Netegem, realcem i millorem tot tipus d'imatges, corregint errors i equilibrant colors. Un servei útil tant per a recuperar imatges fetes malbé o defectuoses com per afegir espectacularitat a les seves fotografies mitjançant l'ús creatiu de les tècniques digitals.

 

FOTOMUNTATGES

Realitzem tota mena de composicions a partir d'imatges múltiples. Ideals per a regalar.

 

FOTOTECA DIGITAL

Un servei d'arxiu de fotografies per tal que les empreses puguin tenir tot el seu fons d'imatges catalogat i documentat de forma coherent, amb un accés permanent a través d'Internet que permet al client localitzar i disposar de les seves fotos amb facilitat i rapidesa.