tractament de dades personals

 

Política de tractament de dades personals de Teresa Llordés Llordés

(Actualitzada el 16-09-2008)


Les dades personals facilitades pels usuaris es tractaran segons especifica la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Teresa Llordés Llordés es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense avís previ la seva política de tractament de dades personals. Les modificacions es publicaran en aquesta pàgina indicant la data de la darrera actualització.


Usuaris de l'àrea d'accés lliure del lloc web

L'àrea d'accés lliure és aquella part del lloc web a la qual l'usuari pot accedir sense haver-se de registrar ni identificar (en oposició a l'àrea d'accés restringit o fototeca).


1- Recopilació de dades personals

Les úniques dades que es recopilen a l'àrea d'accés lliure del lloc web són aquelles que els mateixos usuaris ens facin arribar a través del formulari de contacte o mitjançant un correu electrònic.

 

2- Utilització de les dades personals

Les dades recopilades només s'utilitzaran per mantenir el contacte amb l'usuari o per a la prestació dels serveis que aquest ens sol·liciti, i no es lliuraran a tercers sense el consentiment explícit de l'usuari, tret que la llei ho requereixi.

 

3- Drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades personals

L'usuari pot exercir aquests drets enviant-nos un correu electrònic adreçat a tllordes1657675862@2057335466fotoafoto.com o lpala1657675862@2057335466fotoafoto.com.

 

 

Usuaris de l'àrea d'accés restringit del lloc web (fototeca)

L'àrea d'accés restringit, anomenada també "fototeca", és aquella a la qual només poden accedir usuaris que, mitjançant un acord amb Teresa Llordés Llordés, hagin estat registrats prèviament i que s'identifiquin correctament en el formulari d'accés.


1- Recopilació de dades personals

Per tal de poder ser donat d'alta a la fototeca, l'usuari haurà de facilitar el seu nom i cognoms i la seva adreça de correu electrònic.

D'altra banda, quan un usuari de la fototeca visita l'àrea d'accés restringit del lloc web, certes dades es recopilen de forma automàtica, com ara la seva adreça IP, les pàgines consultades i les cerques o activitats realitzades durant la navegació pel lloc.

El lloc web no s'utilitzarà per demanar dades bancàries. En cas que sigui necessari conèixer-les per tal de procedir a la facturació de les comandes que es puguin realitzar, Teresa Llordés Llordés es posarà en contacte directament amb l'usuari per tal de demanar-les-hi.

Pel que fa a la introducció d'imatges i la informació que portin associada, es realitzarà amb el permís del seu propietari i segons els termes i condicions del contracte de prestació de serveis que Teresa Llordés Llordés hagi signat amb ell.


2- Utilització de les dades personals

Les dades personals recopilades en el lloc web per Teresa Llordés Llordés són per a ús intern i es podran utilitzar per a les activitats següents:

- per al manteniment del seu compte d'usuari.

- per al processament de les comandes realitzades i la posterior emissió de les factures corresponents.

- per fer arribar a l'usuari les notificacions sobre l'estat de les seves comandes o sobre els canvis o incidències que es puguin produir a la fototeca.

- per al control de la utilització de la fototeca amb vista a l'optimització del seu ús i la correcció d'errors.

Pel que fa a les imatges introduïdes a la fototeca i la informació que portin associada, seran accessibles només als usuaris autoritzats pel client o propietari.

Teresa Llordés Llordés no compartirà les dades personals de l'usuari amb tercers sense l'autorització expressa de l'usuari, llevat del cas que existeixi un requeriment legal.

Les dades personals de l'usuari romandran en poder de Teresa Llordés Llordés només durant el temps que sigui necessari per a la prestació dels serveis.


3- Drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades personals

L'usuari de la fototeca pot revisar o rectificar les seves dades personals en tot moment accedint a l'apartat "El meu perfil" del nostre lloc web. De la mateixa manera, pot demanar-nos la modificació mitjançant un correu electrònic adreçat a tllordes1657675862@2057335466fotoafoto.com o lpala1657675862@2057335466fotoafoto.com.

Pel que fa al dret d'oposició a la difusió de les dades, Teresa Llordés Llordés es compromet a no difondre aquestes dades sense el consentiment exprés de l'interessat (llevat que existís un requeriment legal). Tanmateix, si l'usuari desitja fer algun canvi en aquesta política, pot adreçar-se a nosaltres per escrit a l'adreça tllordes1657675862@2057335466fotoafoto.com o lpala1657675862@2057335466fotoafoto.com.

L'usuari també pot exercir el seu dret de suprimir les seves dades personals del nostre fitxer fent-nos arribar la seva sol·licitud per escrit a l'adreça tllordes1657675862@2057335466fotoafoto.com o lpala1657675862@2057335466fotoafoto.com.


4- Ús de galetes ("cookies")

Quan l'usuari visita la fototeca, el nostre lloc web enviarà al seu ordinador una galeta ("cookie"). Una galeta és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i que conté informació que permet identificar l'aparell (sense incloure informació personal).

Les galetes són imprescindibles per poder utilitzar la fototeca. Si l'usuari impedeix la generació de les galetes seleccionant l'opció corresponent en el seu navegador, la fototeca no funcionarà correctament.


5- Seguretat

Teresa Llordés Llordés ha adoptat les mesures de seguretat pertinents per tal de protegir de la manera més eficaç possible les dades personals dels seus usuaris.

Tanmateix, cal fer notar que les característiques d'una xarxa com Internet i el fet que la seguretat depengui en certa mesura del comportament del mateix usuari fan que, malgrat tots els nostres esforços, no es pugui garantir de forma absoluta la impenetrabilitat del sistema.